10 emberrel nehéz

Nem jött össze a bravúr, beleszaladtunk egy pofonba a Pénzügyőr ellen és ezzel visszacsúsztunk a 11. helyre. Emellett a szezonban már nem sok jó következik, ugyanis a bajnokság legjobb 4 együttese a végére maradt. Egyet letudtunk vasárnap.

Persze nem olyan nagy meglepetés a dobogóra áhítozó Pénzügyőr elleni vereség, főleg nem annak fényében, hogy 10 emberrel voltunk kénytelenek kiállni. A 10 ember közül két kapusunk és két olyan játékosunk volt, akiknek szombaton nem ez volt az egyetlen mérkőzésük. Nyúl Zoltán a Soldvadkerttel lépett pályára a Félegyháza ellen a megyei bajnokságban - és lőtt 6 gólt - míg Kónya Balázs a junior meccset játszotta végig, amelyben nem lehetett sok öröme, fiataljaink az első helyezett Pénzügyőr ellen 50-23-as vereséget szenvedtek.

Védekezésben jól kezdtük a találkozót, rengeteg labdát szereztünk és Robi a kapuban nagyszerűen védett. Sajnos támadásban már nem voltunk ennyire összeszedettek, rengeteg ki nem kényszerített hibát ejtettünk, dadogott a kezünkben a labda és a kaput sem találtuk el. Emellett a Pénzügyőr is nagyszerűen védekezte a hatosfalat, két belső hármasuk nem hagyta élni lövőinket, remekül működött a sáncuk, hiszen vagy elakadtak benne a lövéseink, vagy a lövőfolyosóban lévő kapusba bombáztuk a labdát.

Sokáig jól küzdöttek a fiúk, azonban a félidő végére kijött a fáradtság, ellenfelünk meglépett 4 góllal és 11-15-ös vendég vezetéssel mehettünk pihenőre.

A második félidőben még egy kis ideig tartottuk az első félidőben kialakult különbséget, de sajnos gyorsan elfáradtunk és a Pénzügyőr ezt kihasználta, gyors indításokkal szétzilálta csapatunkat. 20-34 vereséget szenvedtünk.

A mérkőzésen ki kell emelni Robi nagyszerű teljesítményét valamint Novica 9 gólját. Az ellenfélnél Váradi Roland nyújtott kimagaslót 13 góljával.

Nem lesz egyszerű feladatunk a bajnokság végére. Ezen a hétvégén Dunaújvárosban lépünk pályára, akik a 4. helyen állnak, majd a két bajnokesélyessel meccselünk, május 10-én - utolsó hazai bajnokinkon - a Szigetszentmiklóst fogadjuk, majd a Fradi II ellen zárjuk az idényt idegenben.

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár