Első hazai mérkőzésünk

Hosszú hónapok izgalommal teli várakozását szakítja meg a vasárnap. Tudjátok, holnap lesz az a mérkőzés amire egész nyáron vártatok. Hazai pályán játszik a KEFO NBII-es csapata. Az ellenfél nem számít.


Vagyis de. Mert azáltal, hogy az Abonyt fogadjuk igazi "6 pontos" találkozóra számíthatunk.

Kodály Zoltán „Háry János” című dalművében felhangzik a híressé lett „Sej, Nagyabonyban csak két torony látszik” kezdetű népdalszöveg. Készüljetek abonyiak, az egyiket a belső hármasunk szétbombázza. A másikat majd a tavaszi szezonban döntjük le.

Persze nem lesz ennyire egyszerű, mint fentebb leírtam. Bár elég simán kikaptak hazai pályán a MAFC-tól (24-34), azért vannak jó játékosaik. Mészáros László egyedül 8-at vállalt a 24-ből az előző fordulóban. Ennek ellenére azt mondták - a bajnokságot nálam jobban ismerő és az előző mérkőzésünket megnéző MAFC-os kézilabdázók - hogy a múlt heti játékkal megverjük az Abonyt.

Legyen így! Őszintén tegye fel a kezét az a KEFO szimpatizáns, akinek ne simogatná az egoját ez a hízelgő mondat. Na ugye mindenki magabiztosabban áll a mérkőzéshez. Aki meg nem, az bannolva lesz. És ez nem fenyegetés!

Ezekkel az előjelekkel csak a győzelem lehet elfogadható, főleg annak fényében, hogy egy-két hiányzónk visszatér. Például Igor lejátszhatja első mérkőzését a KEFO színeiben. Horváth Zolitól és Tarjányi Andortól ugyanazt a színvonalt várjuk, mint amit Pesten nyújtottak. Ha ez megvalósul, akkor garanciánk van a győzelemre.

A másik lehetőség, hogy vereséggel hagyjuk el a pályát. Ezt nem szeretné senki. Nagyon nehéz helyzetbe kerülnénk ezáltal. Ami nem jó. Fiúk, ezt ne hagyjátok!

Ui: Mindenki jöjjön szurkolni!

Mérkőzés helyszíne: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Árpádvárosi Sportcsarnok
Időpont: 18:00

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár