Fontos két pont

Fontos mérkőzés elé néztünk vasárnap, hiszen az előttünk 1 ponttal álló XVI. Ker. ellen léptünk pályára. A jó rajt az őszi szezonkezdethet hasonlóan kulcsfontosságú, a könnyebb mérkőzéseink sorra követik egymást és a kiesés elkerüléséhez elengedhetetlen a pontok gyűjtögetése.

Az őszi szezonhoz képest átalakult a keretünk, több posztra érkezett erősítés, akik közül Ivkovics Balázs és Pasajlic Novica nem léphetett pályára, bizonyos papírok hiányoznak még szerepeltetésükhöz.

Viszont ott volt a pályán az orosházi kontingens: Jancsó Nándor és Szentenszki Dániel valamint Kónya Balázs illetve Nyúl Zoltán, aki a Főiskola kötelékébe tartozik, Kecskeméten végzi tanulmányait.

Ennek fényében kezdődött el a mérkőzés, amelyen egészen a 17. percig hol az egyik hol a másik csapat talált be, és fej-fej mellett haladtak az együttesek. Ekkor szerencsére Igor kezébe vette az irányítást, zsinórban 3 gólt lőtt és sikerült három gólos előnyre szert tennünk. Úgy látszott erre az időszakra a XVI. Ker. kicsit megfáradt, de a félidő végére összekapták magukat és nem nőtt számottevően a különbség, 16-12-es eredménnyel ért véget az első játékrész.

A második félidőben nem volt kétség melyik csapat fogja megnyerni a találkozót, folyamatosan növeltük előnyünket. Főleg Igor jeleskedett a góllövésben, aki a mérkőzés végére 14 gólig jutott el. Az egymás elleni eredmény szempontjából fontos volt a gólkülönbség ezért a srácok annak ellenére sem vettek vissza a tempóból, hogy biztos volt a győzelmünk, így egy nagyarányú vereséget mértünk ellenfelünkre 10 gólos különbséggel (34-24).

Az újonnan érkező játékosok remekül debütáltak, Kun István elégedett lehet a játék képével. Jövő héten Abony a következő állomás, ami szintén nehéznek ígérkezik, de a kitűzött célok elérése érdekében létfontosságú a 2 pont megszerzése.

KEFO Gólszerzők: Jancsó Nándor (4), Jordán Gusztáv (2), Milicsevics Igor (14), Nyúl Zoltán (4), Szenteszki Dániel (2), Szél Dávid Bence (1), Tajányi Andor (3), Kónya Balázs (1), Ivaskó István (3)

XVI. Ker. Gólszerzők: Rohodi Péter (6), Krisztin N. András (3), Poór Csaba (1), Csasbók Sándor (2), Megyeri Dávid (3), Buza Bence (4), Stiller László (2), Szentesi Gábor (1), Paunoch Martin (2)

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár