Győzedelmes hétvége

Sikeres hétvégén vagyunk túl. Szombaton pályára lépett megyei együttesünk is, és - az NB II-es csapathoz hasonlóan - győztesként hagyták el azt, ezzel megszerezve első győzelmüket a bajnokságban.

Kiélezett mérkőzésre számíthatott minden kilátogató szurkoló, ugyanis az ellenfél a Csávoly volt, mely mindössze két helyezéssel van előttünk, szóval a 8. helyet foglalják el a tabellán.

Ennek megfelelően alakult a találkozó, szoros mérkőzést játszott egymással a két együttes. Ugyan az első félidőben egy kisebb előnyt szedtünk össze és 13-7-tel vonulhattunk a szünetre, de a második félidőben alábbhagyott a lendületünk és a végén faragtak hátrányukból a vendégek, de így is sikerült 25-23-as győzelmet aratnunk. A mérkőzés legjobbja Tarjányi Tamás volt, aki 11 góllal és kiváló teljesítménnyel járult hozzá csapatunk sikeréhez.

Mindössze két mérkőzés maradt hátra a megyei bajnokságból ebben a szezonban. Hazai pályán fogadjuk a Kecelt, majd idegenben meglátogatjuk a Paksot. Azért érdemes ezt kihangsúlyozni, mert a Csávoly elleni győzelemmel esélyünk maradt ellépni az utolsó helyről. Az ősszel a Kecel ellen szereztük meg első pontunkat (28-28) és jelenleg az 5. helyen állnak, míg a Pakstól egy pontra vagyunk lemaradva, és ha sikeresen abszolváljuk ezt a két mérkőzést simán megelőzhetjük őket, illetve kisebb szerencsével a Csávolyt is.

E hármas közül a Paksnak van a legkönnyebb sorsolása, hétvégén a Bácsalmással játszanak, míg az utolsó fordulóban velünk, ennek ellenére mindkét találkozón vért kell izzadniuk a két pont megszerzése érdekében.

A Csávolynak ennél sokkal nehezebb dolga lesz, az eddig 100%-os Holler UFC-vel, valamint a Tiszakécskével játszanak még, amely papírforma szerint 0 pontot ígér nekik, így egy jó bajnoki hajrával még befoghatjuk és megelőzhetjük őket.

Egy szó mint száz, szombaton 16:00-tól várunk mindenkit szeretettel a Törös Olga Sportcsarnokba, ahol a Kecelt fogadjuk, és próbáljuk megelőzni az előttünk lévőket.

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár