Győzelem után nehéz mérkőzés

Múlt héten hősiesen küzdve győzelmet arattunk az Ercsi felett. Szükségünk volt erre a két pontra, most egy kicsit megnyugodhatunk.

Ugyanis két nehéz mérkőzés következik. Holnap utazunk a Honvédhoz, akik jelenleg a dobogó legalsó fokán állnak, majd fogadjuk a MAFC-ot, akik ugyanúgy 6 ponttal de rosszabb gólkülönbséggel a 4. helyen várják a folytatást.

Az előző fordulóban a fent említett két csapat találkozott egymással. A Honvéd szokásos remek védekezésének köszönhetően 20 gól alatt tudta tartani a másik pesti csapatot. Ebben a szezonban ez már másodszorra fordult elő velük, először az Ercsit, majd a MAFC-ot fektették két vállra ennek köszönhetően.

A Honvédnak baromi erős a védekezése. Eddig a négy meccsen 81 gólt kaptak, ami eszméletlen kevés. Támadásban fel kell kötni azt a bizonyos nadrágot.

Igaz nekik meg pont a támadás nem fekszik, 97 lőtt góljukkal csak az Ercsit és a Ceglédet előzik meg ezen statisztika alapján.

Mi a helyzet velünk? Végre sikerült nyernünk, ami önbizalmat adhat a játékosoknak. Végre megtörtük az átkot, és 30-nál kevesebb gólt kaptunk. Végre csapatként küzdöttünk a végén is, amikor döntetlennél sikerült elhúznunk az ellenféltől. Végre, végre, végre, majdnem minden összejött.

De nem szabad hátradőlnünk. A szerdai felkészülési mérkőzésen kiütközött jó pár hiányosságunk. Ki kell javítanunk ezeket a hibákat, mert holnap 120%-kot kell teljesítenünk ahhoz, hogy megfogjuk a Honvédot.

Amire képesek vagyunk, csak akarni kell. Nagyon akarni. Annál is jobban, mint most képzeled!

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár