Hatalmas pofon Ercsiben

Nagy tétje volt a hétvégi Ercsi beli szereplésünknek, hiszen egy esetleges győzelemmel kicsit feledtethettük volna elmúlt két heti fiaskónkat és ezáltal biztosítottuk volna helyünket a 10.helyen és jó pozícióból vártuk volna a folytatást!

Az előző két hétvégi eredményünk ellenére bizakodva utaztunk el természetesen a két pont reményében. Az idei szezonban két pontot gyűjtve az utolsó helyen tanyázva vártminket a hazai csapat és egy igazi parázs junior mérkőzéssel kapta meg felnőtt csapatunk a parkettet a fiataloktól. Akiknek ezen az estén született meg első győzelmük! Hatalmas Gratuláció!

Természetesen a hazai csapat sem feltett kézzel várt minket. Aminek eredménye egy igazi kiesési rangadót hozott az első félidőben. 13:12-es félidei eredménnyel Kun István tanítványai bizakodva várhatták a második etapot, de még máig várják ezt. Érthetetlen módon a csarnok a félidőben sokat süllyedt és a kultúratasékat ez a lejtés a duna partiak irányában vetette. Egyes ítéletükkel még a hazai publikumot is borzolták, nem hogy a mieinket. A mérkőzés egy szempillantásra megváltozott. Tartalékos csapatunk elfáradt, így a végére szinte kilátástalanul vánszorogtunk be az öltözőnkbe. Tudomásul véve a mai napon 8 gólos vereséget szenvedtünk.

Gratulálunk a hazai csapatnak, de ekkora különbség nem volt és nem is lesz a két együttes között. Érdemeikből nem von le semmit, a történelem könyvekbe csak az eredmény kerül be az idő minden mást megszépít az emberek emlékezetében.

Ezzel a vereséggel csapatunk nagyon nehéz helyzetbe került a bentmaradásért vívott küzdelemben. Jelenleg az Ercsi és a XVI. Ker csapata még mögöttünk helyezkedik, de érdekes hírek leltek napvilágot a déli csoport hátsó fertályán. Az átigazolási időszak utolsó hetén hét azaz 7 játékos távozott a Budapest Honvéd csapatától és tette át székhelyét az Újlak utcai sportcsarnokba. Érdekes. Az biztos, hogy az első forduló után summázhattuk magunkban, na legalább a XVI.Kerrel nem kell foglalkozni, itthon meg van a két pont, gólarányunk egymással szemben jobb, már csak a Cegléd, Ercsi csapatai ellen kell behúzni a kötelezőt és egy abonyi vagy más csapat elkapásával biztosíthatjuk helyünket jövőre is a déli csoport küzdelmeiben. A vérfrissítésen átesett XVI-osok majdnem hozták a forduló meglepetését, hiszen az első helyen álló Szigetszentmiklóstól csupán egy góllalkaptak ki hazai krnyezetben. Ezek fénében ez sajnos nagyon távol került tőlünk. Tovább nehezti a helyzetet, hogy csapatunk edzője a mérkőzésen történtek miatt eltiltáltását tölti, reméljük nem az őszi távolmaradásához hasonló mélyrepülésbe kezd egyesületünk.

Április 12.

A Kecskeméti Főiskola csapatának NB2-es szezonjában egy sorsfordító nap lesz. Eddig a napig még három mérkőzést fogunk játszani sorban: Budpest Honvéd, MAFC és Cegléd. Ezen mérkőzéseken legalább 5 pont begyűjtése lenne elvárható hiszen az utána következő mérkőzéseken az első négy helyezettel játszunk, de azért legyünk pozitívan szkeptikusak. Egyszer nekünk is legyen már egy jó napunk amikor a csillagok állása olyan hogy KEFO alakot formálnak még az ég fényes testei is, és kijön mind az a befektetett erő, munka és energia amit ebbe mindenki beletolt. Távgyógyítok figyelem csak szóljatok mikor üljön le csapatunk a televízió képernyője elé energizálásra. Ott leszünk és várjuk a zsigereinkbe a győzelemez szükséges áldomást!

Viccet félretéve éhezünk a győzelemre jöjjön akárki menyjünk bárhova a bizonyítási vágy él bennünk, és reméljük a nagy akarás győzelembe torkollik nem sz.....ba. Hiszen tudjuk a Tőrös Olga Sportcsarnok tetején nincs kereszt, és nem várhatunk égi áldásra! Ennyi bullshit bőven elég volt így a végére. Inkább jöjjön ki mindeki a mérkőzésünkre és hajszoljuk bele a fiúkat egy nagyszerű hazai győzelembe!

Kecskeméti Főiskola - Budapest Honvéd 2015.03.29 15:30 junior 13:30!

Hajrá KEFO!

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár