II. KEFO Kupa

Február 8-án második alkalommal kerül megrendezésre a KEFO Kupa. A 9:30-tól kezdődő felkészülési tornán a Kiskőröst, a Kiskunfélegyházát és a Kalocsát látjuk vendégül. Felvezetésként reggel 8:00-tól Junior csapatunk lép pályára, akik a KESI egyik korosztályos együttesével mérkőznek meg.

A torna kiválóan illeszkedik felkészülésünkben, hiszen olyan NB II-es együttesekkel találkozhatunk, akik remek erőfelmérőknek ígérkeznek. A négy csapat három különböző NB II-es csoportból érkezik.

Első ellenfelünk a Kiskőrös lesz, mely a délnyugati csoport kilencedik helyén áll. 8 pontjukkal 2 ponttal kerülik el a vörös zónát és 3-2-6-os mérleggel foglalják el jelenlegi pozíciójukat. Gólarányuk nullás, 279 lőtt góljukhoz ugyanennyi párosul. Legeredményesebb játékosuk Szabó Tamás, aki 10 mérkőzésen 36 gólig jutott, ezzel 3,6-os meccsenkénti átlagot produkálva.

A másik ágon a Kiskunfélegyház a Kalocsával mérkőzik meg, amely parázs küzdelmet hozhat, ugyanis a Kiskunfélegyháza 3. a Délkeleti csoportban, míg ellenfelük vezeti saját bajnokságát (NBII-Délnyugat). Érdekesség még emellett, hogy mindkét együttes 17 pontot szerzett az őszi fodulókban, de míg ez a teljesítmény szomszédunknak csak a dobogó alsó fokára elég, addig a Kalocsa holtversenyben a Rinyamenti KC-val az első helyen áll. Két feljutó aspiráns, két erős csapat, garantáltan jó mérkőzés!

A győztesek és vesztesek függvényében alakul ki a további menetrend. Értelemszerűen a győztesek az aranyért, míg a vesztesek a bronzéremért küzdhetnek meg. Érdemes kilátogatni vasárnap a Törös Olga Sportcsarnokba, a szurkolók betekintést nyerhetnek hol áll jelenleg együttesünk a felkészülés ezen szakaszában és emellett kiváló mérkőzésekkel szórakoztathatják magukat.

Teljes menetrend: 2015. február 08.

8:00 - 9:30 KEFO junior - KESI U

9:30 - 11:00 KEFO - Kiskőrös KSK

11:00 - 12:30 Kiskunfélegyházi HTK - Kalocsai KC

12:30 - 14:00 1. mérkőzés vesztese - 2. mérkőzés vesztese

14:00 - 15:30 1. mérkőzés győztese - 2. mérkőzés győztese

 

 

 
 

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár