Indul a mandula

Holnap elkezdődik számunkra az NBII-es bajnokság. Első mérkőzésünk idegenben lesz, a XVI. ker. KMSE fogad minket.

Egyből belecsapunk a lecsóba, ugyanis egy olyan ellenfélhez látogatunk, amely kiváló erőmérő a bajnokságra nézve. A tavalyi idényben 9. helyen végeztek, és komolyabb erősítés nem érkezett hozzájuk, sőt egyik kiváló kapusuk Fábrics Tamás a MAFC-hoz igazolt, így a kiesés elkerülése lehet a legfőbb céljuk.

Azonban van két kiváló játékosuk. Rohodi Péter és Csajbók Sándor 247 gólt hozott össze az előző szezonban, semlegesítésük kulcskérdés lehet a mérkőzés kimenetele szempontjából.

Ennyi legyen elég az ellenfélről térjünk át saját csapatunkra. Kisebb sérülés miatt kérdéses a játéka Bálint Tamásnak, illetve Majoros Máté betegséggel küszködik, így ő sincs 100%-os állapotban. A két felkészülési tornán kiütköztek hiányosságaink, ezeket kijavítva lehet esélyünk a két pont megszerzésére.

Emellett nagyon sok új játékos érkezett hozzánk, kérdés össze tudtak-e annyira csiszolódni a játékosok, hogy egy tökéletes gépezetet alkossanak? Erre a kérdésre a holnap 18:00-kor kezdődő mérkőzésen megkapjuk a választ.

Előtte pályára lép junior együttesünk is, amely 16:00-kor kezdi meg a bajnoki szereplést.

NB II-es junior meccs időpontja: 16:00
NB II-es felnőtt meccs időpontja: 18:00

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár