Jó játék a bajnokaspiráns ellen - KEFO II-Holler UFC beszámoló

Ezen a hétvégén nem csak az NB II-es csapat számára kezdődött meg a bajnokság. Szombaton pályára lépett a KEFO II, amely a jelenleg 100%-os Holler UFC-vel, azaz a Dunaföldvárral mérkőzött meg.

Nem mi voltunk a találkozó esélyesei, ugyanis a Dunaföldvár igen imponáló eredményekkel tartja biztos első helyét a bajnokságban.  Jelenleg 5 ponttal vezetik a tabellát a Fegyházi KSC előtt és 333 lőtt góljukkal magasan a legeredményesebb csapatnak számítanak az idei évben.

Velük ellentétben nekünk nem jött össze az őszi szezon. Jelenleg az utolsó helyet foglaljuk el, azonban a szakmai stáb és a játékosok is azon dolgoznak, hogy ez a helyzet jobbra forduljon.

Ennek fényében kemény edzéseken vettek részt az együttes tagjai a téli felkészülési időszakban és ennek meglett a foganatja. Remekül kezdtük a mérkőzést, a két csapat között nem látszott a tudásbeli különbség, és a szünetben mindösszesen 2 gólos vendég vezetéssel vonulhattak a csapatok pihenőre.

A második félidőben sem változott a helyzet szoros, kiélezett összecsapást láthattak a nézők, valamint több kiváló teljesítményt. Endrész Viktor mostanában bombaformában játszik - szombaton 8 gólig jutott - és Majoros Mátéra és Dolgoborodov Andrásra sem lehet egy szavunk sem, mindketten 4-4 góllal járultak hozzá a végül 28-23-as vereséget hozó mérkőzéshez.

Csendőr Gábor a csapat játékos-edzője összességében elégedett volt a látottakkal, külön kiemelte a fent említett játékosok valamint a kapusok teljesítményét. Bizakodva néz a jövőre, véleménye szerint a mutatott játékkal sok csapatot elkaphatunk a tavaszi szezonban, és a hibákat kijavítva jóval előrébb végezhetünk a bajnokság végén.

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár