KEFO II vs. Kecel - Tét az előrelépés

Az előző posztunkoban már fejtegettük, hogy a megyei bajnokságban, miként tudnánk előre lépni. Szombaton az elméletet átültethetjük a gyakorlatba. A Kecel látogat hozzánk, akik a szezonban jól muzsikálnak. Jelenleg az 5. helyen állnak, és igen gólerős játékot mutatnak be, ugyanis 442 góljukkal, a harmadik legeredményesebb csapatnak mondhatják magukat a bajnokságban.

Ennek ellenére ősszel egy kisebb bravúrt mutattunk be, amikor 28-28-as döntetlent értünk el ellenük idegenben. Akkor Papp Dávid és Tajányi Tamás voltak a húzóemberek, összesen 20 gólt lőttek azon a mérkőzésen, amely az összes szerzett találatunk több mint 70%-át tette ki.

Az ellenfélnél Perjési Nándor vitte a prímet, aki alapjáraton is egy gólerős játékos, hiszen jelenleg 83 gólt lőtt a bajnokságban, amellyel a góllövőlistán befér az első 10-be és jelenleg a 9. helyet foglalja el ezen. Szóval az ő semlegesítése kulcskérdés lesz ezen a találkozón.

Egyébként kiváló formában játszik jelenleg a Kecel. Legutóbbi 6 mérkőzésüket megnyerték és előtte a Tiszakécskével döntetlent játszottak, így a veretlenségi sorozatuk 7 találkozó óta tart. Olyan skalpokat gyűjtöttek be, mint a Félegyháza vagy a Baja, akik előttük állnak a bajnokságban. A dobogóra már nem fognak felférni, de előreléphetnek még egy helyezést, ha az utolsó két meccsen begyűjtik a pontokat. Nem lesz egyszerű feladatuk, hiszen kétszer idegenben kell megmutatniuk mit tudnak.

Nekünk sem lényegtelen ez a találkozó, szeretnénk az utolsó helyről elmozdulni és erre minden esélyünk megvan. Igaz ez a mérkőzés nem lesz sétagalopp, de megfelelő eredmények esetén (Paks kikap Bácsalmáson), az utolsó két mérkőzésen elég két pontot gyűjtenünk. Ami így ebben a formában nem igaz, hiszen a bajnokságot Pakson zárjuk, és egy döntetlen esetén maradunk a jelenlegi pozíciónkban. Szóval mindenképpen kell egy győzelem ezeken a találkozókon.

Az idei szezon utolsó hazai találkozóját láthatják a kilátogató nézők, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a megyei együttesre, gyertek ki a Törös Olga Sportcsarnokba 16:00-ra. Várunk szeretettel mindenkit!

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár