KEFO-s kézialabda vasárnap

Vasárnap KEFO-s kézilabdás nap! Vagyis kézilabda csapataink pályára lépnek. Ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a megyei csapatunk is. 13:30-kor kezdünk a Törös Olga Sportcsarnokban, és a Tiszakécskei VSE lesz az ellenfelünk.


Akikkel a felkészülés során már megmérkőztünk. Akkor két gólos vereséget szenvedtünk. Most nyerünk! Legalábbis reménykedünk benne.

Az előző forduló nem sikerült fényesre. Vereséget szenvedtünk a jobb erőkből álló Dunaföldvár ellen. 35-20-as végeredmény született. Három játékosunk szerzett gólt a találkozón, Dolgoborodov András 9-et, Endrész Viktor 6-ot, Tarjányi Tamás pedig 5-öt hegesztett az ellenfél kapujába.

Most könnyebb helyzetben leszünk. Bár a tiszakécskei alakulat nagyarányú győzelmet aratott az első játéknapon a Kecel ellen, és ezzel második helyen állnak a tabellán, könnyebb ellenfélnek számítanak, mint a dunaföldvári legények. Legeredményesebb játékosuk Lénárt Róbert volt 8 találattal. Rá vigyázni kell! Meg kell tépni, le kell szedni a pályáról, el kell lopni a cipőjét! Mindegy csak ne játsszon jól! Ja, ilyenre nem buzdíthatok senkit. Hoppá, ezt elszúrtam. Mellette Kecskés András és Pászti János jeleskedett 4-4 góllal.

Egy jobb védekezéssel, kicsit több lőtt góllal és több gólszerzővel meglephetjük a kécskeieket. Ha Dolgoborodovhoz, Endrészhez és Tarjányihoz felnőnek a társak, nem lesz gond.

És ne felejtsük el: Min-den-ki szur-kol-jon! Gyertek vasárnap meccset nézni!

Mérkőzés: Vasárnap 13:30 KEFO II-Tiszakécskei VSE
Helyszín: GAMF, Törös Olga Sportcsarnok

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár