KEFO vs. Pénzügyőr SE - Mi vagyunk a főpróba

A hétvége minden napján játszik a KEFO. Vasárnap az NB II-es felnőtt és junior csapat tagjai lépnek pályára, ellenfelük a Pénzügyőr lesz. Egyik garnitúránknak sem lesz egyszerű feladata, ugyanis vendégeink juniorjai az első míg felnőtt játékosai a negyedik helyen állnak a bajnokságban.

Vasárnap 13:30-tól kezdődik a junior mérkőzés. A Pénzügyőr fiataljai ebben a szezonban még nem szenvedtek vereséget, mindössze két döntetlen van a nevük mellett. Mindkettő közvetlen riválisaikhoz köthető (zárójelben meg kell jegyezni, így is fényévekre vannak a második helyezetthez), az utolsó két lejátszott fordulóban a Honvéd és a MAFC tudott pontot elcsípni tőlük. Leggólerősebb játékosuk Zsoldos Gergő, aki 16 mérkőzésen 119 gólt lőtt. Valljuk be szép teljesítmény.

Tabella: NB II. junior

 

15:30-tól kezdődik a nagyok harca, ekkor lép pályára felnőtt együttesünk. Mint fentebb említettem, a Pénzügyőr jelenleg a 4. helyen áll és megfelelő eredmények esetén még a bajnoki cím sem kizárt, hiszen mindössze négy pontra vannak lemaradva az első FTC II-től. Persze erre kevés esély kínálkozik nekik, de a dobogóért mindenképpen harcban vannak.

Jelenlegi formájuk felemás. Igen fontos mérkőzést nyertek meg hazai pályán a MAFC ellen az előző fordulóban, azonban amennyire örültek ennek, annyira bánkódhadtak a 16. fordulóban, amikor is 2-vel kikaptak a Honvéd ellen.

Leggólerősebb játékosuk Komáromi Richárd 117 lőtt góljával.

Mi és a Cegléd lesz a főpróba számukra. Az utolsó két fordulóban dől el számukra, melyik pozícióban fejezik be a bajnokságot. Hazai pályán fogadják a Dunaújvárost, majd Szigetszentmiklósra utaznak, hogy lezárják a bajnokságot. Kemény menet lesz számukra.

Két érdekes mérkőzés elé nézünk vasárnap, mindenkit szeretettel várunk a Törös Olga Sportcsarnokba. Aki kíváncsi a juniorokra az 13:30-ra, aki nem kíváncsi az 15:30-ra jöjjön.

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár