Nehéz mérkőzés, de kell a két pont

Nem indult fényesen a tavaszi szezon, eddigi egy győzelmünk mellé két vereség csusszant be. Az abonyi fiaskó jobban fájt mindenkinek, mint a Tököl elleni vereség hazai pályán, azonban nem áll meg az élet, megy tovább a bajnokság és serényen kell gyűjtögetnünk a pontokat, hogy biztos bennmaradók legyünk a szezon végeztével.

Erre kiválló alkalom lehet a holnap Ercsi elleni találolkozó. Idegenbe utazunk az utolsó helyezetthez és a papírforma, valamint a realitások azt tükrözik, ezt a mérkőzést be kell húznunk. Nincs mese kell a két pont!

Persze ezt leírni könnyebb, mint megvalósítani, ugyanis az ercsiek sem feltett kézzel fognak kimenni a pályára és igen komoly ellenállást tudnak kifejteni.

Tavasszal nem sikerült még pontot gyűjteniük, azonban hazai pályán a Cegléd fakót (26-27) megszorongatták, és a Honvéd valamint a MAFC ellen is helytálltak, mindössze 5 góllal kaptak ki mindkét együttestől.

Érdekes dolgot vehet észre az, aki kicsit jobban szemügyre veszi a tabellát. Ha csak a lőtt valamint a kapott gólokat vetjük össze azt látjuk, hogy az Ercsi jobban áll nálunk. Eggyel többet lőttek és 29-cel kevesebbet kaptak a 14 forduló alatt, amely kicsit vicces hiszen mindössze 2 pontot gyűjtöttek, míg mi 5 egységet kapartunk össze az eddigiek során.

Emellett szépen megoszlanak a gólszerzők a meccseiken, hiszen Minik Géza 59 (13 forduló alatt), Kiss Attila 57, Egervári Tamás 56, Juhász János 56 gólt lőtt a bajnokságban.

Szóval győzelmi kényszerrel utazunk Ercsibe, ahol nem lesz könnyű dolgunk, minden egyes játékosunknak fel kell kötnie azt a bizonyos gatyát, ha pontokkal szeretnénk hazatérni.

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár