Nem sikerült a pontszerzés

Nem sikerült a pont szerzés a Kecskeméti Főiskola csapatának az NB2-es férfi bajnokság 16. fordulójában. A bajnokságban jelenleg a 10. helyen elhelyezkedő együttesünk, csak a XVI. Kerület illetve az Ercsi csapatának köszönheti, hogy tartjuk helyezésünket.  

2015. márciusának utolsó hétvégéjén a Budapest Honvéd megfiatalodott csapata látogatott a Törös Olga Sportcsarnokba. Sajnos egy eléggé gyenge színvonalú mérkőzést hozott csapatunk hazai mérkőzése, melyet végül a vendég csapat nyert meg meg 23:25 arányban.

 

Csapatunk ezzel a vereséggel még nehezebb helyzetbe került. Hetekkel ezelőtt bizakodva tekintettünk az előttünk álló időszakra, mely a sikeres kezdés utáni két vereséget kívánta feledtetni. Sajnos ez most hétvégén sem sikerült. Több hiányzóval eléggé foghíjjas kerettel áltunk ki. A sok hiba ellenére egészen a második félidő közepéig a főiskolásoknak állt a zászló. Novica Pasajlic kiválóan ragadta magához a karmesteri pálcát és igazi vezéregyénisége volt a mai napon együttesünknek. Ezt felismerve a Honvéd gyorsan ki is vette őt. Ledolgozták hátrányukat és ebben a helyzetben már nem tudtunk mi tempót diktálni. A vége két gólos vereség lett.

 

A szezon számunkra Budapesten folytatódik a MAFC csapatánál vendégeskedünk. Akiszeretne a csapattal tartani csapatunk Facebook oldalán jelentkezhet: 

https://www.facebook.com/kefohandballteam

MAFC-ASI - Kecskeméti Főiskola 

NB2 férfi felnőtt 17:00 junior 15:00!

Hajrá KEFO!

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár