Nyeretlenek csatája

Nem kezdtük túl jól a szezont, viszont az Ercsi sem. Két nyeretlen csapat találkozik holnap 15:30-tól a GAMF, Törös Olga Sportcsarnokban.

Az előző három fordulóban egyik együttesnek sem sikerült pontot szereznie a bajnokságban. Az Ercsi Cegléden kezdte a bajnokságot és 6 gólos vereséggel tértek haza. A 2. fordulóban a Honvédhoz látogattak, ahol beleszaladtak egy nagyobb zakóba (28-17), hogy aztán mindenkit meglepve hazai pályán az eddig 100%-os MAFC-tól csak két góllal kapjanak ki. A Honvéd meccsnek köszönhetően ők lőtték eddig a legkevesebb gólt a bajnokságban.

Ebből kifolyólag jobb gólkülönbségünknek köszönhetően megelőzzük őket, és jelenleg a 11. helyen tanyázunk. Ha az Abony elleni meccsre ráhúztuk a "6 pontos" jelezőt, ez most hatványozottan igaz. Nagyon fontos lenne a győzelem!

Az előző fordulóban elég szűk kerettel utaztunk el Tökölre, és tisztességes helytállás mellett 5 gólos vereséget szenvedtünk. Sajnos nem tudjuk megtörni az átkot, az első három mérkőzésünk mindegyikén 30 gólt kaptunk, ideje ezt a számot lentebb tornáznunk.

Ugyanis a lőtt gólok tekintetében nem állunk rosszul. 81 szerzett gólunkkal a bajnokság 7. helyét foglaljuk el ezen lista alapján. Nem nehéz konklúziót levonni, jobb védekezéssel minimum két pontot már szereztünk volna.

Összegezve, holnap kemény mérkőzés vár ránk, egy jó teljesítményre képes Ercsi ellen. Teljes kerettel és jó hangulatban készültünk a héten erre a találkozóra, szóval minden egyben van, hogy itthon tartsuk a két pontot.

Ne feledjétek a választások miatt a mérkőzést a GAMF, Törös Olga Sportcsarnokban rendezik! Emellett pályára lép megyei és junior csapatunk is.

10:30
Megyei I. osztályú bajnoki: KEFO II. - PVSE Bácsalmás

13:30
NB II-es junior bajnoki: KEFO - Ercsi SE

15:30
NB II-es felnőtt bajnoki: KEFO - Ercsi SE

Sok szeretettel várunk mindenkit a mérkőzésre!

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár