Péntek 13 / KEFO Junior csapat megtalálta a fényt az alagút végén

Eddig kevesebbet hallott Facebook csoportunk az utánpótlásunkról! Próbálunk minden igényt kielégítve ennek is eleget tenni és a játékosoknak köszönhetően kis betekintést engedünk a junior csapat kulisszái mögé! Kissé bulvárosra sikeredett a felkonf de reméljük mindenki örül ennek a tartalomnak!

A felnőtt csapatunk árnyékában eddig gyengélkedett a bajnokságban junior csapatunk. Egy utánpótlás egyesületnél sokkal hosszabb ideig tart egy koncepció felépítése és a sok helyről érkező emberek egy irányba állítása! A tavaszi félévre az eredmények alapján eljutottunk idáig hiszen az idei évben a 4 fordulót követően egy múlt heti egy gólos vereséget követően a hétvégén megszületett első győzelmük is!

A csapat beszámolója a Tököl elleni egy gólos vereségről:

"A VSK-Tököl csapatát fogadtuk hazai pályán, amely a 3. meccsünk volt a tavaszi szezonban. A csapat teljes létszámmal jelent még a betegség hullám ellenére is. Az első félidőt kétségtelenül mi irányítottuk hol három, hol négy góllal vezettünk. Második félidőben technikai hibáink rutintalanságunk vezetett ahhoz, hogy a Tököl csapata átvegye a vezetést. Az utolsó percekben is küzdöttünk az előny visszaszerzéséért. A bukás így se volt teljes, hiszen mindenki elmondhatja ez volt csapatunk eddigi legjobb szereplése a bajnokságban. A meccs során külön kiemelhetjük Endrész Viktor és Kovács Edét, akik mint csapatunk húzó emberei betegen is képesek voltak pályára lépni. Szeretném kiemelni Nyúl Patrikot is, aki újoncként végig kiváló teljesítményt nyújtott a kapuban. A meccs 22-23-ra végződött a VSK-Tököl javára." (Majláth Attila/Varga Szabolcs)

Ilyen sikertelen szakasz után a fiúkban az önkritika is erősen megjelent, de ez is kell ahhoz, hogy előrébb tudjanak lépni!

Hozzá tartozik, hogy egy vegyes egyveleget alkotnak hiszen az "idősebb" magot leszámítva a csapat java része 99-es születésű! Csak így tovább fiúk!

Hajrá KEFO Junior!

 

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár