Szigetszentmiklósi vendégjáték pont nélkül

A második helyezett Szigetszentmiklós fogadott minket vasárnap. Igazi kézilabda maratont tartottak Miklóson, az Ádám Jenő Többcélú Intézmény Sport- és Rendezvénycsarnokban 5 mérkőzést rendeztek meg, és ezek közül volt az egyik a mi találkozónk. 

Ami számunkra nem indult túl fényesen. A hazaiak rendre kihasználták támadási hibáinkat, és gyors leindításokkal elhúztak 7-3-ra. Szerencsére ezután felvettük a ritmust, Boros Kornél kiválóan védett a kapuban és elkezdtünk felzárkózni. Sajnos a félidő végére ismét beállt a 4 gólos differencia, és 13-9-es hazai vezetéssel fordultak a csapatok.

A második félidő elején ismét az öltözőben maradtunk, támadásban több hibát vétettünk, és ezt a Miklós kegyetlenül kihasználta. Ebben az időszakban kapusunk sem tudott segíteni, sőt kiválóan jellemzi mostani helyzetünket, hogy kétszeri ziccervédés után a labda a hátáról pattant be a kapuba, ezzel egy kisebb öngólt vétve.

A félidő feléhez érve a belső hármasunk egyre jobban kezdett elfáradni, és mivel 9 mezőnyjátékossal utaztunk el, Kun Istvánnak nem volt sok lehetősége forgatni a csapatot. A végére beleszaladtunk egy nagyobb verésbe 37-23-ra győztek a szigetszentmiklósiak.

Azonban voltak pozitívumok a mérkőzésen, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Például védekezésben, amíg el nem fáradt a csapat sok jó megoldást lehetett látni a részünkről. Nagyon biztatóan mozogtunk, és segítettük ki Kornélt, akinek ezáltal sokkal könnyebb dolga volt, ami meglátszott a teljesítményén.

Védekezésben ezen az úton kell továbbhaladnunk, és a tavaszi szezonban nem lesznek kiesési gondjaink.

A mérkőzést élőben közvetítették a szigetszentmiklósiak. A felvételt felrakták youtube-ra, így ha van kedvetek nézzétek vissza a találkozót:


Közösségi oldalaink

Eseménynaptár