Tavaszi bajnoki rajt

Talán még emlékeznek szurkolóink a szezon kezdetre a XVI. Ker KMSE csapata ellen. Nagy várakozás előzte meg ezt amérkőzést, hiszen egy magasabb osztályban való indulás a szurkolókban és a játékosokban is különböző elvárásokat fogalmaznak meg. Sajnos az első idegenbeli mérkőzésén a csapatnak nem sikerült győzelmet szerezni, hiszen formálódó csapatunk 30:28 arányban alulmaradt.  

Ez a vereség 11 fordulót követően még fájóbbá vált, hiszen akár ezzel a győzelemmel 2-3 hellyel előrébb lehetnénk a tabellán. A bajnokság közben sok negatív körülmény hátráltatta csapatunkat, amit a decemberi Fradi elleni vereség zárt le. A csapat célja nem változott megtartani az NB2-es tagságot, amit a 11. helyről kell megvalósítanunk. Ehhez radikális változások kellettek, amit a vezetőség meg is tett. Fiatal és rutinosabb játékosokkal erősítette meg keretét.

Az új játékosok érkezése szükséges volt hiszen a szezon közben többen lemorzsolódtak: Kozma Előd, Haraszti Botond, Csányi Attila, Bende Igor, Józsa Miklós és Miskolci Ábel. Emelett Horváth Zoltán súlyos ujjsérülése a tavaszi szezon kezdetére sem javult, így rá még mindig nem számíthatunk. További távozó a csapatnál Parádi Róbert aki a több játéklehetőség reményében Dunaföldvárra a Holler UFC csapatához kerül kölcsönbe a tavaszi szezonra!

Reméljük a vérfrissítésen átesett csapatunk sikeresen veszi az akadályokat az első fordulóban a XVI. Ker. KMSE csapata ellen! A mérkőzések vasárnap kerülnek megrendezésre a GAMF csarnokban!

Felnőtt 15:30 Junior 13:30!

Kónya Balázs: Orosházi nevelésű játékos, aki szeptembertől Kecskeméten folytatja tanulmányait. Sikerült már most tavaszra csapatunkhoz csábítani. Hozzáállásával és akaraterejével az első számú szélső szerep betöltése vár rá, de Kun István nyitott védekezési formációban és irányítóként is számít játékára. Reméljük hosszú távon csapatunk erőssége lehet.

Kapás Krisztián: A kecskeméti utánpótlást figyelemmel követők számára talán nem ismeretlen az ő neve. Tiszakécske kötődésű jétékos 2008-ban érkezett kecskemétre és egészen 2010-ig az egyes utánpótlás csapatokat erősítette. A Pénzügyőr SE-t, a Lajosmizsei UKC-t és a Kunszentmárton csapatát megjárva kerül ismét Kecskemétre. Feladata a védekezés szilárdítása illetve beállóban tehermentesíteni Igor Milicsevicset!

Szenteszki Dániel: Dániel Orosházi nevelésű játékos, aki az idei évben az U23-as csapat tagaként az NB1/B-s felnőtt csapat tagja. Kettős játékengedéllyel engedték el a Kecskeméti Főiskola csapatához. Egy igazán sokoldalú védekezésben és támadásban egyaránt bevethető játékos.

Jancsó Nándor: Nándi szintén az Orosháza csapatából érkezik kettős játékengedéllyel a tavaszi szezonra. Bal kezesként más feladata nem is lehet, mint a jobb oldal megerősítése.

 

Ivkovics Balázs: A Magyarkanizsai származású fiatal a Zenta csapatából érkezik hozzánk. A tehetséges játékos a bal szélső pozícióba és irányítóba érkezik.

 

Nyúl Zoltán: Zoli szinte már a csapatunk tagja volt, hiszen a fiatal játékos Kecskeméten folytatja tanulmányait így edzéseinken rendre részt vett. Az őszi szezonban nevelő egyesülete a Soltvadkerti KUSE még nem engedte el hozzánk, de a tavaszi szezonra sikerült megegyeznie a két klubnak és egy mindkét fél számára megfelelő döntés született, így Zoli mind a két egyesületben pályára fog lépni a tavaszi szezonban.

Novica Pasajlic: Szerb származású játékos az átlövő az irányító posztot hivatott erősíteni. A felkészülési mérkőzéseken nagyon jó benyomást tett a csapatra, így az ő igazolását a tervek megvalósításához minden képpen meg kellett lépni. Hiszen tudjuk végy két jó kapust és legen egy jó irányítód. Reméljük a sikeres recept nálunk is beválik.

Sok sikert kívánunk új játékosaink számára!

Hajrá KEFO! 

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár