Vereség a nyitányon

Tegnap lejátszottuk első szezonbeli mérkőzésünket. A XVI. ker. KMSE fogadott minket.

Sajnos nem a teljes keret utazott Pestre, hiányzott többek között Igor Milicsevics, Ivaskó István, Kozma Előd és Borbély Erik is.

A mérkőzés kiegyenlítetten kezdődött, a hazaiak inkább gyors indításokkal és középkezdésekkel próbáltak elhúzni tőlünk, mi pedig a felállt fal elleni támadásokat favorizáltuk. Tudatosan lassítottuk a játékot, és Horváth Zoltán valamint Tarjányi Andor remek játékának köszönhetően tartottuk a lépést a hazai csapattal. Emellett védekezésben kellő agresszivitást mutattunk, sajnos a bírók nem voltak partnerek a férfias küzdelemben, ezért az első 13 percben 6 percet emberhátrányban játszottunk. Ez viszont nem törte meg a csapatot, és mondhatni igazságos döntetlennel ért véget az első félidő (14-14).

A második játékrészben tovább folytatódott az, ami az elsőben jellemző volt. Nem tudtunk mit kezdeni a hazaik gyors lerohanásaival és ez a fegyelmezetlenség megbosszulta magát. A XVI. kerület háromgólos előnyt szerzett a félidő derekára. Sajnos erre az időszakra Horváth Zoltán - aki a KEFO legjobb játékosa volt ezen a mérkőzésen - összeszedte második két perces kiállítását, így védekezésben kénytelenek voltunk váltani, ami meglátszott a csapat teljesítményén. A fiúk becsületesen küzdöttek, de a hátrányt csak kettőre tudtuk lecsökkenteni, így első mérkőzésünkön 30-28-as vereséget szenvedtünk.

Összességében az idénynyitón a mutatott játék képe biztató volt, a hiányzókkal kiegészülve és a hibák kijavításával a jövőben eredményesebbek lehetünk.

Végeredmény: XVI. ker. KMSE - KEFO 30-28 (14-14)

Junior csapatunk a felnőtt mérkőzés előtt lépett pályára, ennek végeredménye: XVI. ker. KMSE - KEFO 38-18 (19-8)

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár