Zajlik a felkészülés

Javában zajlik a felkészülés a KEFO csapatánál. Mindhárom fronton (megye, junior, felnőtt) keményen készülünk a tavaszi bajnoki rajtra, amelyet megyei együttesünk fog megnyitni február 21-én. Addig alapozó edzéseket végeznek a játékosok, amelyeket színes felkészülési mérkőzések tarkítanak.

Ennek tükrében nem meglepő, hogy január végén egy mini edzőtáborozáson vettek részt az együttes tagjai Magyarkanizsán (Vajdaság). A hét utolsó edzését ott ejtették meg, majd másnap a felkelést és a gyorsabb anyagcserét elősegítve 2 órás tréningen vettek részt, hogy délután háromra elég terhelést kapva megmérkőzzenek a Zenta csapatával. A találkozó 38-29-es végeredménnyel zárult. A Jordán Gusztáv Milicsevics Igor tengely remekül szuperálta a mérkőzésen – összesen 15 gól született kettejük kapcsolatából – és a vezetőség a próbajátékosok teljesítményével is elégedett volt. Sorsukról később születik döntés.

Látszik a KEFO-nál normális mederben folyik a felkészülés. Az alapozó edzéseket mérkőzések követték és a finishben még két tornán fogunk szerepelni. Ezen a hétvégén (február 8., vasárnap) kerül megrendezésre a II. KEFO kupa, hogy aztán a főpróbát a hangzatos nevű Borváros Kupán tegyük meg Kiskőrösön. Ezek menetéről később fogunk tájékoztatást adni.  

Közösségi oldalaink

Eseménynaptár